Homoseksualiści chcą wejść na Wawel - zaprotestuj!
Autor
Wiadomość
Leto Atryda
Re: Homoseksualiści chcą wejść na Wawel - zaprotestuj!
Ola napisał(a):
nie pieprz Pietrze wieprza pieprzem !
W tym kontekście jest to przedni dowcip
_________________ Economic Left/Right: 5.00 Social Libertarian/Authoritarian: -0.41
29 paź 2009, o 16:37
Piotr Kozaczewski
Jeśli nie
Cytuj:
wieprza pieprzem
to może po prostu pałą, po staropolsku?
Moja żona też wyśmiała pomysł z pieprzem, ze względu na koszty.
"Nie sypie sie pieprzu na wieprze"
_________________ Lubię zapach napalmu o poranku.
29 paź 2009, o 19:15
Ola
ja sądzę, ze ich trzeba by potraktować z miłością, nie mam jednak na myśli Polityki i Języka Miłości Miłosciwie nam panujących, która to była spirytus movens gazowania i pałowania stoczniowców, robotników Cegielskiego pod pałacem kultury. Ale gdybym ja organizowała marsz przeciwników, to bym każdemu dała wielki sztandar z Archaniołem Michałem jak depcze smoka, różańce i odmawiać różaniec przez megafon, każdy jedną cząstkę i by na pewno to ich serca zmiękczyło, może zrezygnowaliby ze swoich praktyk i można by rozdawać tez różańce i obrazki z Michałem Archaniołem, który jest na czele wojsk walczących przeciw Szatanowi. I odmawiać modlitwę Mały Egzorcyzm przez Megafon Święty Michale Archaniele, wspomagaj nas w walce, bardzo głośna modlitwa zbiorowa powinna pójsc równolegle na Wawel, myślę że tylko tak można z nimi zwyciężyć.
29 paź 2009, o 20:52
Ola
I puszczać baaardzo głośno płytę Chrześcijanin Tańczy, biskupa Długosza
29 paź 2009, o 20:54
Piotr Kozaczewski
Cytuj:
to bym każdemu dała wielki sztandar z Archaniołem Michałem jak depcze smoka, różańce i odmawiać różaniec przez megafon, każdy jedną cząstkę i by na pewno to ich serca zmiękczyło, może zrezygnowaliby ze swoich praktyk i można by rozdawać tez różańce i obrazki z Michałem Archaniołem, który jest na czele wojsk walczących przeciw Szatanowi. I odmawiać modlitwę Mały Egzorcyzm przez Megafon Święty Michale Archaniele, wspomagaj nas w walce, bardzo głośna modlitwa zbiorowa powinna pójsc równolegle na Wawel, myślę że tylko tak można z nimi zwyciężyć.
Pani Olu, dokładnie o tym samym pomyślałem, wracając ok 19:00 z córką z rózańca z naszego wiejskiego kosciółka, poważnie. Tzn. o różańcu. O Św. Michale Archaniele nie pomyslałem. Ale pomysł uważam za przedni.Pytanie, czy dało by sie zorganizowac dużą grupę różańcową, moze we współpracy z RM?
Swoją drogą, pałowanie klęczących ludzi, w spokoju odmawiajacych różaniec, byłoby pieknym swiadectwem tego, czym sa miłościwie nam panujacy.
Co do muzyki, to raczej "Bogurodzica" i "Chrystus wodzem...".
A brama na Wawel: zablokowana przez osoby na kleczkach odmawiajace rózaniec.
Różańce rozdawane policji (jak w '68: kwaiaty rozdawane policji przez hippiesów) a homoseksualistom: obrazki ze Świętym Michałem.
_________________ Lubię zapach napalmu o poranku.
29 paź 2009, o 21:07
Ola
tak, jestem przekonana że tylko różańcem jesteśmy w stanie pokonać tę plagę. Dokładniej, my sami nic nie jesteśmy w stanie zrobić, tylko Maryja może zwyciężyć i jeszcze zdobyć tych ludzi dla Boga. Więc różaniec koniecznie. Można wykonać np gigantyczny różaniec i nieść ten różanieć w procesji i odmawiać. Bardzo duży widoczny różaniec i sztandary z Arachaniołem Michałem i odmawianie różańca plus Mały Egzorcyzm (ja sama nawet często go odmawiam jak spotykam np jakiś zbirów nieciekawych, albo znajdę się w niebezpieczeństwie, zawsze pomga). I na pewno gdyby to ogłoszono na antenie Radia Maryja a mozna zadzwonić i zawsze można podać takie ogłoszenie - to by moc ludzi przyszła. I to nie tylko starsi, tzw berety, bo ja jestem młoda i dużo młodych szłucha Radia Maryja. A wczoraj własnie mówili o tym co jest na początku tego postu, aż się zdziwiłam, było na ten temat W Radiu Maryja w Wiadomosciach Aktualnosciach o tym własnie marszu planowanym na Wawelu, planowanym przez homoseksualistów "zdobyciu" Katedry Wawelskiej i Miejsca Spoczynku Królów Polski. Dlatego słusznie sądzimy tak jak Maksymilian Kolbe, ze tylko Maryja może zwyciężyć a my możemy jedynie pomóc. Różaniec już nie raz czynił cuda. Różaniec doprowadził do upadku komunizmu i całego imperium komunistycznego ZSSR i republik radzieckich, różanicem poradzi sobie także z dewiacjami, które chcą deprawować "maluczkich" i koronka do Bożego Miłosierdzia nie zaszkodzi.
30 paź 2009, o 18:47
M.B.
Dołączył(a): 3 lis 2008, o 13:49 Posty: 874 Lokalizacja: Krak des Chevaliers
Ola napisał(a):
I puszczać baaardzo głośno płytę Chrześcijanin Tańczy, biskupa Długosza
No to jak tak, to ja nie idę
_________________ in Polonia lex est rex
30 paź 2009, o 20:23
Rōnin
13 pod Katedrą Wawelską. Najprawdopodobniej będą musieli się rozejść, bo nikt nie da pozwolenia na oficjalne złożenie kwiatów. Następnie najprawdopodobniej WhitePatrol i integracja w ramach KDT
31 paź 2009, o 01:15
Rōnin
Taka sugestia do pani Oli - wolałbym gdyby pani wypowiedzi wyróżniały się treścią, mądrą rzecz jasna a nie kolorem... Nie trzeba ich aż tak uwydatniać.
coż to za KDT?kupieckie domy towarowe?
_________________ Open up your eyes, then you realize, Here I stand with my burning gun! Need you by my side, there´s no need to hide, Never be denied, everlasting war! From the very start, open up your heart Be a lasting part of everlasting war!
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]