Składka wynosi 50zł rocznie i/lub prenumerata Pro Fide Rege et Lege.
Pozdrawiam.
21 mar 2010, o 14:19
Adam Wielomski
Prezes
Re: Członkostwo w KZM
W Olsztynie nie mamy oddziału. Jeśli ma Pan środowisko, to chętnie utworzymy.
_________________ Podobno jestem "endokomunistą", choć nie jestem ani endekiem, ani komunistą. Ale jest rzecz gorsza: być "PiSokomunistą" i razem z komuchami przejmować TVP.
22 mar 2010, o 13:42
Stachu
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 19:13 Posty: 2 Lokalizacja: Nowa Huta
Cześć! Chciałbym dołączyć do KZM, lecz wpierw wolałbym dowiedzieć się pewnej sprawy. Otóz, czy w KZM działa w Krakowie? Czy organizujecie jakieś akcje mające promować monarchizm? Póki co o niczym nie słyszałem, ale ostatnio nie jestem zbytnio w temacie. Po drugie: jakie konkretnie miałbym obowiązki jako członek KZM w Krakowie? Wydaje mi się, że krakowscy monarchiści nie są zbyt aktywni ponieważ bywając często w centrum tego miasta, zwłaszcza na uczelniach (a to chyba najbardziej podatny na ideę grunt) nic szczególnego nawet nie obiło mi się o uszy. Pozdrawiam.
Witam, w Krakowie nie mamy w tej chwili oddziału od czasy gdy Adam Danek przeszedł do OMP. Byłby Pan gotowy coś poprowadzić i zbudować?
_________________ Podobno jestem "endokomunistą", choć nie jestem ani endekiem, ani komunistą. Ale jest rzecz gorsza: być "PiSokomunistą" i razem z komuchami przejmować TVP.
3 lip 2010, o 09:14
Stachu
Dołączył(a): 2 lip 2010, o 19:13 Posty: 2 Lokalizacja: Nowa Huta
Adam Wielomski napisał(a):
Witam, w Krakowie nie mamy w tej chwili oddziału od czasy gdy Adam Danek przeszedł do OMP. Byłby Pan gotowy coś poprowadzić i zbudować?
Co Pan rozumie przez prowadzenie i budowanie? Szczerze pisząc, jeszcze nigdy się czymś takim nie zajmowałem… Zawsze jednak można spróbować coś podziałać.
Zebranie kilku osób i stworzenie oddziału, zorganizowanie ze 3-4 razy w roku jakiejś imprezy świadczącej o "życiu" oddziału
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]